Zalazak sunca sa pet zvjezdica

3
“logo”/

Zalazak sunca nosi posebnu magiju i užitak, i malo je onih koji su odoljeli da ga fotografišu i napoje oči na mjestima na kojima je posebno atraktivan.

Ovaj čaroban trenutak dana može da bude još uzbuljiviji ako ga provedete u prostoru sa kojeg se pruža jedinstven pogled ka zalazećem suncu, i u kojem vizuelni užitak možete dopuniti malom radošću za vaša nepca. Kafa, osvježavajuće piće ili, još bolje, dobro vino uz morsku večeru, učiniće doživljaj nezaboravnim.

Ovom crticom otvaramo serijal priča o mjestima koja vam preporučujemo kao idealna za ovaj užitak. Počinjemo od kutka na kojem je magija zalaska sunca u savršenoj harmoniji sa vinskim, gastronomskim ili samo kafe užitkom. Pričom i fotografijama vodimo vas u Lounge bar novotvorenog hotela Kalamper&SPA usidrenog na pjeni od mora Velikog pijeska.

Hotel Kalamper&SPA pomjerio je granice turističko-ugostiteljske ponude u barskoj opštini i Veliki Pijesak i definitivno učinio elitnom turističkom destinacijom grada pod Rumijom. Lounge bar smješten je na krovu hotela i predstavlja svojevrsni vidikovac na pješčanoj plaži.

U sklopu bara je i vanjski bazen sa ležaljkama, zaklonjenim od bašte  šarmantnim cvjetnim vrtom.

Savršen sklad kojim ambijentalno zrači ovaj prostor, dobija poseban šmek upravo u periodu zalaska sunca. Pogled na uranjanje Velike zvijezde u more gotovo podjednako je spektakularan sa svakog stola, mada vrijedi zauzeti mjesto na dva uz zapadnu ogradu bara, ili uz stoliće sa barskim stolicama ukoliko ste se odlučili za kraći boravak.

Doživljaj dopunjuje i personal Lounge bara, koji, kao i u čitavom hotelu, ljubaznošću, predusretljivošu i kvalitetom usluge prevazilazi nivo od pet zvezdica.

TEKST i FOTO: Svetlana Caca Vukić

3 KOMENTARA

  1. Ažbijent i usluga za pet zvjezdica a cijene pristojne, za razliku od pojedinih koji imaju cijene za 5 zvezdica a uslugu i kvalitet za dvije

Comments are closed.