Hotel Chedy zatvara se u novembru zbog godišnjih odmora i obuke zaposlenih

0
“logo”/

Hotel Chedi u Luštica bay biće zatvoren u novembru zbog godišnjih odmora i obuke zaposlenih, piše Dan.

Iz menadžmenta su kazali da će hotel biti zatvoren do sredine decembra.

„Nakon uspješne prve sezone, sezonsko osoblje je završilo svoju uslugu. Za stalno osoblje imamo prostora, odnosno priliku da omogućimo našim ljudima da uzmu mnogo potreban godišnji odmor, dodatne radove i obuku neophodnu za hotel Chedi“, naveli su iz Luštica bay.

Kako je saopšteno, planiraju da smanje uslugu za goste krajem novembra i početkom decembra, kako bi se tokom tog perioda usredsredili na obuku i razvoj i osigurali najviše standarde usluge, uz kontrolisani raspored godišnjeg odmora.

Restoran „Spot”, kako su kazali iz Luštica bay, poslovaće kao i obično.

Prema nezvaničnim saznanjima Dana, iako u kompaniji tvrde da su otpušteni samo sezonski radnici, veći broj radnika otišao je ili dobio otkaz, a među njima su IT i FB menadžeri, menadžer za prihod, za rekreaciju, HR koordinator, kao i dio personala među kojima su kuvari i sobarice.

Stvarni razlog zatvaranja hotelskih kapaciteta, prema nezvaničnim informacijama, su radovi na adaptaciji i djelimičnoj rekonstrukciji enterijera objekta.

Hotel Chedi 17. avgusta su otvorili predsjednik borda direktora i vlasnik kompanije Oraskom development holding Samih Saviris, premijer Duško Marković i predsjednik borda direktora belgijske Besiks grupe Johan Berlandt.

Luštica development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica bay, koji podrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, oko dvije hiljade stanova, vila i porodičnih kuća.