Novogodišnja ponuda hotela Kalamper koja se ne odbija!

0
“logo”/

Jedan od najatraktivnijih na Južnom Jadranu, Kalamper hotel&SPA na pjeni od mora u uvali Veliki pijesak, spremio je neobičnu i atraktivnu ponudu za svoje goste za Novogodišnje praznike.

Pakte aranžman od dvije noći u ovom superluksuznom objektu sa SPA aražmanom i bezenom košta 140 eura, aranžman od tri noći skuplji je 30 eura a za četvrtu treba doplatiti samo još 10 eura. Ista je cijena za petu noć u aranžmanu 4+1 pa tako za novogodišnji aranžman od pet noći u ovom hotelu potrebno je izdvojiti 190 eura.

S obzirom na kvalitet usluge i luksuz i sadržaj koji garantuje Kalamper hotel&SPA ova ponuda djeluje veoma privlačno za goste koji žele da novogodišnje praznike iskoriste za duži praznični odmor.

Da odmor bude obogaćen i adekvatnim provodom u hotelu Kalamper, 31. 1. i 2. januara pobrinuće se Dino i Džaja Beharević. Uz ove provjerene asove starogradske i folk-pop muzike, goste hotela Kalamper zabavljaće u najluđoj noći i Ivana Bojanović, a za reprizu Tamara Dragić.

Evo kako izgleda novogodišnja ponuda Kalamper hotela:

Za one koji nisu imali priliku da se upoznaju sa čarima hotela Kalamper na Velikom pijesku, preporučujemo da pročitaju ovu reportažu:

Zalazak sunca sa pet zvjezdica