Erupcija nostalgije u Baru uz Perper i Plavi orkestar!

0
“logo”/

Prošle godine nisu održali koncert zbog velikog nevremena ali su obećali da će se vratiti tačno za godinu dana. Tako je i bilo pa je Saša Lošić koncert kultnog YU benda Plavi orkestar koncert na Trgu Vladimira i Kosare 1. januara 2019. otvorio riječima “Drago bude čovjeku kad održi obećanje”.

Sve što je uslijedilo nakon pozdrava pjevača nekada najpopularnijeg tinejdžerskog benda na Balkanu ostaje da se pamti.

Moji utisci su fantastični. Ja sam imao u jednom momentu osjećaj da je na našem koncertu došla neka nova generacija koja se potpuno razumije sa nama, starom generacijom. Oni potpuno osjećaju našu muziku i poruke koje želimo poslati, tako da je večeras bilo puno energije i ljubavi u zraku što je na kraju inspirisalo i nas kao bend da posle pet hiljada koncerata damo sve od sebe“, rekao je nakon lude žurke na barskom trgu Lošić.

Barani i njihovi gosti uživali su i od 21 do 23 kada su na bini “prašili” članovi najpopularnijeg crnogorskog benda Perper.

Kalimo se godinama već, navikli smo na svakakve uslove. Poslije, prije nekolike godine, minus 24 u Pljevljima, ovo je noćas zaista kao na Floridu da smo. Zadovoljstvo je svirati ponovo u Baru. Nadam se da ćemo i u nekim toplijim danima jer ipak ovo vrijeme dosta ljudi ostavi kod kuće, ali evo oni koji vole ono što radimo nadam se da će biti sa nama i da će uživati noćas” kazao je nakon nastupa kultnog Nikola Radunović iz Perpera .