Otkrivamo tajne Teenliftinga!

0
“logo”/

U prirodi žene je da ljepotu i mladalački izgled zadrži što duže, a u poznim godinam održi jedrinu i blistavost lica, dopaljiv i ženstven oblik tijela.

Danas, u moru najrazličitijih metoda, hemijskih preparata i estetskih hirurških zahvata, dame u Crnoj Gori sve više biraju prirodnu metodu stimulacije svih mišića lica pod zaštićenim brendom TEENLIFTING, koji licu vraća tonus, jedrinu i svježinu- u dvije riječi mladalački izgled.

Piše:B.Dabić

Tretman prepoznat u svijetu kao “revolucija u podmlađivanju” skoro godinu dana je način njegovanja lica u Studiu ljepote “Marika” u Baru koji jedini u Crnoj Gori ima franšizu za TEENLIFTING. Zbog velikog interesovanja dama za TEENLIFTING, vlasnica Studia ljepote “Marika” Mirjana Vujačić već nekoliko mjeseci vikendom radi tretmane TEENLIFTING-a i u Podgorici

-Rezultati govore više od riječi. Opredjeljenost dama da se njeguju prirodnim metodom motivisala me da zbog TEENLIFTING-a, nakon nekoliko mjeseci primjene u Baru, počnem raditi tretmane i u Podgorici. Zbog porasta povjerenja dama, odlučila sam da Studio ljepote „ Marika“ u Novoj godini „nagradi“ pripadnice ljepšeg pola nižim cijenama tretmana TEENLIFTING-a. Uz niže cijene, konsultacije su besplatne. Praksa od februara prošle godine do danas mi je potvrdila da TEENLIFTING daje najbolje rezultate u podmlađivanju bez negativnih posledica koje su moguće sa nekim drugim tretmanima, kaže kozmetičarka Mirjana Vujačić ističući da u višegodišnjoj praksi rada u kozmetičkom salonu TEENLIFTING nema alternativu u odnosu na ostale tretmane, kako za starije, tako i za mlađe žene koje brinu o svom izgledu.

TEENLIFTING se izvodi uz pomoć aparata koji sadrži posebne elektrode za svaki dio lica. Osim što pospešuje izgled lica ovaj tretman deluje pozitivno i na zdravlje.

-Uz pomoć elektro stimulacija zatežemo mišiće na licu. Za dobar tonus, bez invazivnih metoda, TEENLIFTING je odličan. Ovaj tretman nije samo kozmetički tretman, već je primjena fizikalne medicine u kozmetici. Uz pomoć elektro stimulacija mogu da se stimulišu svi mišići lica. Tretmane radim uz konsultacije sa dr Sanjom Malbaša Gošović koja je patentirala elektrode. Osnovna razlika između TEENLIFTING-a i ostalih metoda koje u sebi sadrže elektro stimulacije jeste u inovativnim i zaštićenim elektrodama, kaže Mirjana Vujačić

TEENLIFTING je najjednostavnije rečeno trening mišića.

– Lako je uočiti – djevojke, žene koje idu redovno na fitnes, u teretanu, imaju zategnuto, jedro tijelo. Kao što u teretani oblikujete mišiće tijela, tako TEENLIFTING tretman omogućava da to uradite sa svojim licem. Podizanje i zatezanje čela, obrva i kapaka omogućava da se smanje podočnjaci i da bore koje sigurno nerviraju dame redovnom primjenom TEENLIFTINGA bivaju sve manje uočljive. TEENLIFTING lice čini mlađim i zategnutijim. Objašnjenje je veoma jednostavno- kada mišići lica vežbaju, oni se i zatežu, pa tako jagodice budu naglašenije, a vrat i podbradak se oblikuju i zatežu. Opuštanje mišića i starenje su jedan od glavnih uzroka zbog kog nastaje podbradak i nemoguće je da on nestane sam od sebe, pa zato žene najčešće rade vježbe za zatezanje lica i koriste tretmane TEENLIFTING-a. Dame koje koriste tremane u Studiu ljepote “Marika” uvjerile su se u ovom kratkom periodu da TEENLIFTING aparatima za stimulaciju i revitalizaciju mišića akupunkturnih tačaka, dobile su rezultate u podmlađivanju lica i tijela. Naravno kao i u teretani, neralno je očekivati promjene za nekoliko treninga, potreban je i poželjan kontinuitet, navodi naša sagovornica .